Home » Garagebox Huren bij 1BOX: Je Persoonlijke en Veilige Opslagruimte

Garagebox Huren bij 1BOX: Je Persoonlijke en Veilige Opslagruimte

Bij 1BOX begrijpen we hoe belangrijk het is om zeker te zijn over de veiligheid van je spullen wanneer je een garagebox huren overweegt. Daarom bieden we opslagruimtes met persoonlijke toegangscodes, waarbij alleen jij de sleutel van je eigen garagebox hebt. Onze opslaglocaties zijn 24/7 beveiligd, zodat je met gemoedsrust jouw spullen kunt opslaan.

We weten dat verplaatsen soms nodig is. Daarom bieden we de mogelijkheid om twee keer gratis een aanhanger te huren, waardoor het verplaatsen van jouw spullen gemakkelijker wordt. Het is echter niet toegestaan om in de garageboxen te klussen, zodat de ruimte schoon en veilig blijft voor iedereen.

Bij 1BOX bieden we verschillende formaten garageboxen te huur, zodat jij precies de ruimte kunt kiezen die aan jouw behoeften voldoet. Onze minimale huurperiode is een maand, maar je hebt volledige flexibiliteit om te bepalen hoe lang je de garagebox nodig hebt. Met een opzegtermijn van vijftien dagen, kun je op elk moment stoppen met de huur, zodat je niet betaalt voor ruimte die je niet meer gebruikt.

Voordelen van het Huren van een Garagebox bij 1BOX:

  • Veilige, droge en schone opslagruimte voor jouw bezittingen.
  • Dagelijkse toegang tussen 6.00 en 23.00 uur, en daarbuiten op afspraak in overleg met de vestigingsmanager.
  • Toegankelijkheid van de garageboxen 365 dagen per jaar, 7 dagen per week.
  • Mogelijkheid om zelf de benodigde ruimte te kiezen.
  • Bereikbaarheid van alle garageboxen met de auto.
  • Geen administratiekosten bij het aangaan van een huurcontract.
  • Snelle beschikbaarheid van extra ruimte.

Bij 1BOX kun je terecht voor het opslaan van je volledige inboedel of slechts enkele dozen. We bieden aantrekkelijke prijzen en diverse mogelijkheden. Wil je meer weten over de opties? Neem contact met ons op of bekijk direct een vestiging bij jou in de buurt op onze garagebox pagina van 1BOX.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *